Reisverzekering

Natuurlijk rekent u er niet op, maar er kan altijd iets ernstigs in uw vakantie gebeuren waarvoor u direct hulp nodig heeft. Juist de kosten voor dergelijke hylp is vaak erg kostbaar. Maar ook kan er schade ontstaan aan uw bagage of moet u eerder of op een andere manier dan gepland naar huis komen. Daarvoor is het belangrijk een goede reisverzekering a te sluiten die past bij uw situatie en uw vakantiewensen. Als u ons informeert over hetgeen voor u van belang is, dan doen wij u graag een voorstel dat daarbij past.

Het is ook mogelijk een annuleringsverzekering af te sluiten. U bent dan verzekerd als u door omstandigheden niet op reis kunt gaan of eerder terug moet komen.

U kunt natuurlijk voor elke vakantie apart verzekeringen afsluiten. Het is echter aanzienlijk voordeliger een doorlopende verzekering af te sluiten. Voordeel is dan ook, dat u zelfs verzekerd bent als u onverwachts een weekendje weg gaat. Als u binnen Nederland blijft, is het wel een voorwaarde, dat u een overnachting heeft geboekt. Alleen een dagje uit is binnen Nederland niet verzekerd.

Klik hier voor het vragenformulier
Tips voor wanneer u met de auto op vakantie gaat