Opstalverzekering

Met een verzekering voor uw woonhuis bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van uw schde aan uw woning door bijvoorbeeld brand, inbraak en storm.

Samen met u  stellen wij de herbouwwaarde van uw woning vast. Wat kost het om uw huis te herbouwen? Als u de vragen beantwoordt op de herbouwwaardemeter die we zelf samenstelden uit waardemeters van meerdere maatschappijen, kunnen wij een herbouwwaarde bepalen. Als er geen bijzonderheden zijn, zoals een zwembad of als uw woning geen monumentaal pand is, krijgt u als u de berekende waarde aanhoudt een garantie tegen onderverzekering. In geval van schade bent u dan altijd voldoende verzekerd. Ook voor de opstalverzekering kunt u kiezen tussen verschillende dekkingen. Afhankelijk van uw keuzes doen wij u een voorstel voor één van de vele maatschappijen die wij u kunnen aanbieden.

De garantie tegen onderverzekering is steeds vijf jaar geldig, tenzij u eerder iets aan uw huis verandert zoals het plaatsen van een aanbouw of het uitboeren van een verbouwing.

Herbouwwaardemeter