Wij adviseren particulieren, ondernemingen en vrije beroepsbeoefenaars. Met behulp van 'slimme' software vergelijken wij de polissen voor verzekeringen van motorrijtuigen, ziektekosten en arbeidsongeschiktheid van vrijwel alle maatschappijen objectief op premie en voorwaarden.
Met name bij autoverzekeringen kan er sprake zijn van forse verschillen in voorwaarden en premie tussen de verschillende maatschappijen. Ook voor de verzekeringen voor de risico's in en om het huis en op reis putten wij voor ons advies uit het aanbod van meerdere verschillende verzekeringsmaatschappijen. Ons advies is gebaseerd op ongebonden selectieve bemiddeling.

Naast tussenpersoon voor meer dan 50 verzekeraars zijn wij verbonden met VDL Assuradeuren BV. VDL Assuradeuren is gevolmachtigde van ASR. In het kort betekent dit, dat zij snel en correct zelfstandig polissen kunnen opmaken. Ook wikkelen zij schades af in eigen huis waardoor u verzekerd bent van een vlotte afwikkeling. Als voorwaarden en premie bij een andere maatschappij echter aantrekkelijker zijn, bieden wij u deze vanzelfsprekend ook aan. U blijft dus verzekerd van een selectief ongebonden advies